رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک:

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اهمیت سلامت، گفت: حمایت خیران به ویژه خیران سلامت از حوزه بهداشت، درمان و سلامت به منظور رفع مشکلات این حوزه باید افزایش یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک:

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک:

ه گزارش خبرگزاری فارس از اراک، حسن طاهراحمدی پیش از ظهر امروز در جمع اعضای انجمن ادبی، هنری امیرکبیر صدرا اراکی در دانشگاه فنی تهران با اشاره به اینکه حوزه سلامت استان و رفع مشکلات این حوزه نیازمند حمایت و کمک‌های همه جانبه مسئولان و خیران است، اظهار کرد: حوزه سلامت استان مرکزی باید در حوزه جسمی و روحی مورد بررسی قرار گیرد.

وی با اشاره به مشکلات موجود در حوزه جسمی و یا زیرساختی در حوزه درمانی استان افزود: در حوزه جسمی هم‌اکنون بیمارستان‌های استان با توجه به دارا بودن قدمت حدود 60 تا 70 سال و تخت‌های بیمارستانی محدود و فرسوده نمی‌تواند پاسخگوی نیاز بیماران این استان باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: هم‌اکنون در استان مرکزی نزدیک به یک میلیون و 500 هزار نفر جمعیت و حدود 500 هزار نفر نیز از استان‌های هم‌جوار مانند همدان و لرستان به مراکز درمانی استان مراجعه می‌کنند که با این شرایط باید به حدود 2 میلیون نفر خدمات درمانی در این استان ارائه که این حوزه را با مشکلاتی مواجه کرده است.

طاهر‌احمدی با اشاره به اینکه مرکز آموزشی درمانی حضرت ولی عصر (عج) اراک 64 سال قبل که اراک جمعیتی در حدود 50 هزار نفر داشته، ساخته شده است، ادامه داد: هم‌اکنون جمعیت شهرستان اراک حدود 600 هزار نفر است که این بیمارستان نمی‌تواند پاسخگوی این تعداد مراجعه کننده باشد، این در حالی است که اراک باید نیازهای درمانی مراجعه کنندگان استان‌های هم‌جوار دیگر را نیز تأمین کند.

وی خاطرنشان کرد: ضریب اشغال تخت در بیمارستان ولیعصر (عج) اراک به 120 درصد رسیده و با توجه به حجم مراجعه به این مرکز درمانی ما مجبور هستیم مراجعه کنندگان را در راهروهای این مرکز درمانی بستری کنیم که زیبنده این استان و شهروندان نیست، همچنین مراکز آموزشی درمانی امیرکبیر و طالقانی شهر اراک نیز وضعیت بهتری ندارند و شرایطی همانند مرکز آموزشی درمانی حضرت ولی عصر (عج) دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ساخت و توسعه مرکز آموزشی درمانی حضرت ولی عصر (عج) اراک از سه سال گذشته با حدود 485 تخت آغاز شده که تاکنون  35 درصد پیشرفت فیزیکی داشته، که امیدواریم با همکاری و تعامل بیشتر مسئولان و تخصیص اعتبارات روند ساخت و توسعه این مرکز درمانی تسریع شود.

طاهراحمدی اضافه کرد: با توجه به وضعیت آلودگی هوا، استان مرکزی جزو استان‌های پیشرو در زمینه شیوع سرطان است و هم‌اکنون مرکز آموزشی درمانی آیت‌الله خوانساری اراک با تعداد 64 تخت بستری که متأسفانه هر روز این 64 تخت اشغال و 60 الی 100 نفر نیز در نوبت بستری هستند، با مشکلات جدی مواجه است.

وی بیان کرد: افزود: خوشبختانه با همت مجمع خیرین سلامت، فاز دوم مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری هم‌اکنون با حدود 96 تخت شروع شده که تاکنون 55 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که امیدواریم با تسریع در روند ساخت و همکاری بیشتر خیران و مسئولان استانی این مشکل نیز رفع شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه در حوزه سلامت روحی، بر اساس گزارشی که چند روز پیش در استانداری استان مرکزی ارائه شد، متأسفانه آمار گرایش جوانان به اعتیاد رو به افزایش است، اظهار کرد: این استان در زمینه اعتیاد  از 20 کشوری به 7 رسیده که این رقم بسیار خطرناک است.

طاهر احمدی با اشاره به معضل و آسیب اجتماعی دیگر در استان مرکزی تحت عنوان طلاق خاطرنشان کرد: در بحث طلاق نیز که یکی دیگر از معضلات اساسی جامعه و خانواده‌ها است وضعیت مطلوبی وجود ندارد که در این زمینه باید با جدیت بیشتری گام برداشته شود.